Siirry sisältöön
Taito United logoTakaisin etusivulle

Digitaalinen työllistyminen -hanke ja Luotettava työntekijä -palvelu

Case Vastuu Group | 2022

Tausta

Luotettava Työntekijä -palvelun tavoitteena on auttaa opiskelijoita ja työnhakijoita oman osaamisen tunnistamisessa ja sanoittamisessa sekä löytämään eri toimialoille ja alueille erikoistuneet työnhaku- ja työelämäpalvelut.

Lisätietoa: https://luotettavatyontekija.vastuugroup.fi/

Ongelma

"Osana hanketta on järjestetty noin 50 tilaisuutta, joiden kautta on tunnistettu ja sanoitettu kiinteistöpalvelu- ja rakennusalan kohtaanto-ongelmiin vaikuttavia tekijöitä ja ilmiöitä. Yksilön näkökulmasta näitä haasteita ovat mm. opintojen keskeytyminen tai pitkittyminen, ammatillisesta koulutuksesta valmistuneiden korkea työttömyys, työkyvyn heikentyminen tai ennenaikainen eläköityminen, oman osaamisen tunnistaminen ja sanoittaminen sekä sirpaloituneet työnhaku- ja työelämäpalvelut", kertoo Vastuu Groupin Petri Tuomela.

Lisätietoa: https://vastuugroup.visualisoinnit.fi/metrokartta/

Ratkaisu

Osana Digitaalinen työllistyminen -hanketta on kehitetty Luotettava työntekijä -palvelu.

Palvelu auttaa alan opiskelijoita ja työnhakijoita oman osaamisen tunnistamisessa ja sanoittamisessa, sekä löytämään omalle toimialalle ja alueelle erikoistuneet työnhaku- ja työelämäpalvelut.

Tulokset

Hankkeen aikana kehitetty palvelu on parhaillaan käytössä valtakunnallisella rekrytointikiertueella. Palvelun avulla työnhakija voi yhdellä osaajaprofiililla asioida useissa eri työnhaku- ja työelämäpalveluissa. Palvelua käyttäneiden työnhakijoiden mukaan osaajaprofiilin luominen on ollut helppoa, ja profiilin jakaminen kerralla useille yrityksille on merkittävä parannus perinteisiin tapoihin verrattuna.

Palvelu avataan julkiseen käyttöön marraskuun 2022 lopussa.

Siirry projektiinLuotettava Työntekijä

"Taito United on perinteisesti tunnettu laadukkaasta ohjelmointityöstä. Tässä projektissa Taito United ei osallistu varsinaiseen tekniseen toteutukseen, vaan Taidon roolina on toimia linkkinä teknisestä kehityksestä vastaavien tiimien, asiakkaiden ja ulkoisten partnerien välillä. Erityinen kiitos Erkalle toteutettavan ratkaisun kokonaisuuden hallinnasta ja koko Taito Unitedin design-tiimille laadukkaasta design-työstä. Hanke on kokonaisuudessaan haastava ja siinä on monia eri ulottuvuuksia. Suosittelen mielelläni Taito Unitedia vastaaviin projekteihin kumppaniksi."

Petri Tuomela, Business Owner

Lisää projektejamme

Katso lisää projekteja

Ota yhteyttä

myynti@taitounited.fi

Selvitetään yhteistyömahdollisuuksia!

 • Tuomas Kaipainen

  Tuomas Kaipainen

  Toimitusjohtaja

  +358 40 501 1553
 • Antti Seppänen

  Antti Seppänen

  Kaupallinen johtaja

  +358 50 529 4558
 • Henri Thor-Touch

  Henri Thor-Touch

  Kehityspäällikkö

  +358 45 652 6846
Taito United logo

Sijainti

Metsänneidonkuja 10

Spektri, Kvartti 2. krs

02130 Espoo

Myynti

 • Taito United LinkedIn tili
 • Taito United Facebook tili
 • Taito United Twitter tili
 • Taito Unitedin Itewiki

Sivulinkit