Siirry sisältöön
Taito United logoTakaisin etusivulle

Design Sprintillä ideoiden testaamista

Case Vastuu Group | 2021

Ongelma

Vastuu Group toimii monen toimialan kanssa yhteistyössä, ja on sitä kautta aitiopaikalla kuuntelemassa eri alojen tarpeita ja haasteita. Heidän oma haasteensa on, ettei heillä ole aikaa ja kyvykkyyttä lähteä toteuttamaan kaikkia vastaantulevia ideoita, vaan ideoista täytyy valita parhaat toteutukseen.

Ratkaisu

Taito United järjesti Vastuu Groupille asiakkaan tarpeisiin mukautetun design sprintin, jonka aikana validoitiin yhtä ideaa. Sprinttiin sisältyi työpaja, jossa luonnosteltiin yhdessä ratkaisuehdotuksia, ja Taito United jatkoi työpajan jälkeen parhaan ehdotuksen jalostamista prototyypiksi. Tätä prototyyppiä Vastuu Group voi testata omilla sidosryhmillään kommenttien saamiseksi. Tällä menetelmällä saadaan huonot ideat tapettua ja hyvät ideat määriteltyä niin pitkälle, että hankkeen edistäminen on helpompaa. Jatkossa samaa menetelmää aiotaan käyttää muidenkin ideoiden konkretisoimiseen ja testaamiseen.

Tulokset

Taidon design sprint -menetelmällä Vastuu Group saa nopeasti jotain konkreettista, jota testata asiakkailla, ennen kalliiden sisäisten ja ulkoisten resurssien käyttämistä. Näin myös vältytään väärin perustein tehdyistä luopumispäätöksistä.

"Tapa, jolla työpaja toteutettiin oli aivan fantastinen! Me kaikki rakastuimme tähän työpajamenetelmään, suosittelen sitä lämpimästi muillekin. Uskon, että monelle yritykselle olisi mahdollista käyttää samaa menetelmää omien ideoidensa konkretisoimiseen. Lisäksi luotan Taitoon 100%, kiva huomata että on toinen firma, jossa luottamus on kaiken keskiössä."

Lars Albäck, CEO

Lisää projektejamme

Katso lisää projekteja

Ota yhteyttä

myynti@taitounited.fi

Selvitetään yhteistyömahdollisuuksia!

 • Tuomas Kaipainen

  Tuomas Kaipainen

  Toimitusjohtaja

  +358 40 501 1553
 • Antti Seppänen

  Antti Seppänen

  Myyntijohtaja

  +358 50 529 4558
 • Henri Thor-Touch

  Henri Thor-Touch

  Kehityspäällikkö

  +358 45 652 6846
Taito United logo

Sijainti

Metsänneidonkuja 10

Spektri, Kvartti 2. krs

02130 Espoo

Myynti

 • Taito United LinkedIn tili
 • Taito United Facebook tili
 • Taito United Twitter tili
 • Taito Unitedin Itewiki

Sivulinkit