Siirry sisältöön
Taito United logoTakaisin etusivulle

Kilpailuta taksisi mobiilisovelluksella

Case Taksari | 2020

Ongelma

Taksikyydin tilaaminen puhelinsovelluksella on kasvattanut suosiotaan palveluiden, kuten Uberin ja Yangon myötä. Myös suurilla taksiyrityksillä, kuten Taksi Helsingillä on oma taksisovelluksensa. Ongelmana kuitenkin on ollut, että sovelluksella ei ole voinut kilpailuttaa takseja ja pienet taksiyritykset eivät ole pystyneet tarjoamaan palveluitaan yhdenkään puhelinsovelluksen välityksellä.

Tämän ongelman ratkaisemiseksi Taksivalitsin Oy:n Heikki Suutala ja Jani Mansikkamäki alkoivat työstämään Janin ideaa, josta hyötyisivät niin taksiyrittäjät kuin taksien asiakkaat.

Ratkaisu

Taito United toimitti Taksivalitsin Oy:lle kokonaisvaltaisen taksipalvelualusta Taksarin, joka sisältää asiakkaan ja kuljettajan mobiilisovellukset, jotka ovat saatavilla Googlen ja Applen sovelluskaupoista sekä lisäksi Admin-käyttöliittymän, jonka kautta palvelun hallinta on helppoa.

Taito United oli mukana jo idean jalostusvaiheessa osallistumalla MEOM Oy:n Taksivalitsimelle järjestämään design sprinttiin. Design sprintissä mietittiin tavoitteita ja haasteita, benchmarkkailtiin ja pohdiskeltiin yhdessä käyttäjäpolkua sekä jokainen osallistuja pääsi visioimaan miltä palvelu voisi näyttää.

Tulokset

Taito Unitedin monipuolinen tiimi pystyi ketterästi kehittämään alkuperäisestä ideasta toimivan taksipalvelun, jolla on oma erottuva visuaalinen ilme. Ketterä kehitysprosessi mahdollisti Taksari-sovellusten testaamisen loppukäyttäjillä jo projektin aikana. Käyttäjätesteistä saadusta palautteesta saatiin tärkeää tietoa, jolla lopullisesta palvelusta saatiin hiottua mahdollisimman hyvä kokonaisuus.

Siirry projektiinTaksari

"Suuresta joukosta toimijoita päädyimme valitsemaan Taito Unitedin seuraavista syistä: porukka vaikutti ammattitaitoiselta, siellä ymmärrettiin heti mistä on kyse ja heillä oli näyttöä hyvästä toiminnasta. Työskentely sujui hyvin ja projektin aikana tiivis sekä monipuolisen osaamisen omaava tiimi auttoi samalla myös liiketoimintaan liittyvissä asioissa. Taidosta välittyy se, että start-up ja uuden liiketoiminnan maailma on heidän dna:ssaan - he ymmärsivät aidosti meidän tarpeita. Täydet pisteet myös siitä, että alussa annettu hinta-arvio piti loppuun asti. Lopputulemana todettakoon, että tää on kyllä hemmetin hyvä!"

Heikki Suutala, Toimitusjohtaja ja perustaja

Lisää projektejamme

Katso lisää projekteja

Ota yhteyttä

myynti@taitounited.fi

Selvitetään yhteistyömahdollisuuksia!

 • Tuomas Kaipainen

  Tuomas Kaipainen

  Toimitusjohtaja

  +358 40 501 1553
 • Antti Seppänen

  Antti Seppänen

  Kaupallinen johtaja

  +358 50 529 4558
 • Henri Thor-Touch

  Henri Thor-Touch

  Kehityspäällikkö

  +358 45 652 6846
Taito United logo

Sijainti

Metsänneidonkuja 10

Spektri, Kvartti 2. krs

02130 Espoo

Myynti

 • Taito United LinkedIn tili
 • Taito United Facebook tili
 • Taito United Twitter tili
 • Taito Unitedin Itewiki

Sivulinkit