Siirry sisältöön
Taito United logoTakaisin etusivulle

Käyttöliittymäpäivitys

Case HS-Works | 2021

Ongelma

HS-Works on IT-palveluiden tarjoaja, joka ei aikanaan löytänyt tarpeeksi yksinkertaista ja helppoa toiminnanohjausjärjestelmää omiin tarpeisiinsa. He päättivät kehittää sellaisen itse, ja syntyi Beisik. Myöhemmin he tajusivat, että siitä voisi hyötyä muutkin yritykset, mutta omaa käyttöä varten järjestelmän ulkonäköön ei ollut panostettu, joten se kaipasi modernisointia.

Ratkaisu

Taito United suunnitteli järjestelmälle uuden visuaalisen ilmeen, jonka jälkeen ilme toteutettiin mahdollisimman laajasti ja tehokkaasti. Pienempänä lisänä samalla korjattiin muutamia järjestelmässä olleita visuaalisia bugeja.

Projektia tehtiin koko ajan yhteistyössä Ratkaisutoimisto Seedin kanssa, joka työskenteli samalla Beisikin kaupallistamisen parissa muun muassa testaamalla sopivaa kohderyhmää, kirkastamalla kilpailuetuja, ja luomalla myyntimallin.

Tulokset

Beisikin käyttöliittymä ja käyttökokemus paranivat. Suurin hyöty on asiakkaille esittelyssä ja myynnissä, kun ulkoasu näyttää nykyaikaisemmalta myyntimateriaaleissa. Ulkoasun freesaus paransi samalla käyttömukavuutta myös HS-Worksin omassa käytossä.

"Taito United teki hyvää työtä. Iloinen yllätys oli myös että projektin lopussa lista bugeja hoidettiin mukisematta pois alta; aikaisemman kokemuksen mukaan jokainen pieni korjaus jälkikäteen vie heti käden kukkarolle."

Harry Sileoni, CTO

Lisää projektejamme

Katso lisää projekteja

Ota yhteyttä

myynti@taitounited.fi

Selvitetään yhteistyömahdollisuuksia!

 • Tuomas Kaipainen

  Tuomas Kaipainen

  Toimitusjohtaja

  +358 40 501 1553
 • Antti Seppänen

  Antti Seppänen

  Kaupallinen johtaja

  +358 50 529 4558
 • Henri Thor-Touch

  Henri Thor-Touch

  Kehityspäällikkö

  +358 45 652 6846
Taito United logo

Sijainti

Metsänneidonkuja 10

Spektri, Kvartti 2. krs

02130 Espoo

Myynti

 • Taito United LinkedIn tili
 • Taito United Facebook tili
 • Taito United Twitter tili
 • Taito Unitedin Itewiki

Sivulinkit