Siirry sisältöön
Taito United logoTakaisin etusivulle

Pitkäaikaista yhteistyötä

Case Gredi | 2021

Ongelma

Gredi tarjoaa ratkaisuja brändin johtamiseen ja digitaalisen aineiston hallintaan, säilytykseen, personointiin ja julkaisuun. Monia vuosia sitten he etsivät pitkäaikaista kumppania Gredi Content Hub -tuotteensa kehitykseen. Kriteereinä kumppanille olivat osaaminen, pitkäaikaisuus, kotimaisuus, ymmärrys, ja kyky reagoida tarpeisiin nopealla syklillä sekä joustavat ja monentasoiset resurssit. Gredi haluaa erottua kilpailijoistaan asiakaslähtöisyydellään ja asiantuntijuudella, mikä tietysti asettaa myös kumppanille riman korkealle.

Ratkaisu

Taito United ja Gredi aloittivat saumattoman yhteistyön, joka on vuosien saatossa sisältänyt jatkuvan tuotekehityksen lisäksi suuremman käytettävyyden ja käyttöliittymän uudistuksen. Uudistuksessa tehtiin tuotteen eri käyttötapauksien käytettävyyden kannalta isoja parannuksia, jotta se saatiin vastaamaan käyttäjien koko ajan kasvavia vaatimuksia. Toteutuksessa käytettiin muun muassa seuraavia teknologioita: React (web-käyttöliittymä ja Powerpoint/Office365-lisäosa), ReactNative (mobiilisovellus), PHP (Wordpress-lisäosa) sekä AdobeXD (käyttöliittymäprototyypit).

Jatkuva kumppanuus sisältää myös yhteisiä asiakasprojekteja, ja Gredin asiakastapaamisissakin voi tavata Taito Unitedin asiantuntijoita. Taidon ratkaisukonsultin ja käyttöliittymäsuunnittelijan tehtävänä asiakasprojekteissa on muun muassa määrittää miten asiakkaiden toivomat muutokset saadaan toteutettua tehokkaimmin ja yhä käyttäjäystävällisemmin.

Tulokset

Tuotteesta on saatu täysin asiakkaiden tarpeisiin sopiva, helppokäyttöinen ja asiakkaille wow-efektin tuova. Gredi on saanut hyötyä ja arvoa myös tuotteen monistettavuudesta, kun se sopii pienillä muokkauksilla asiakkaiden erilaisiin tarpeisiin. Yhteistyö Taidon kanssa on mahdollistanut Gredille omien resurssiensa kohdentamisen muihin projekteihin ja asiakaspalveluun. Tätä kautta Gredi on saanut selkeästi myös lisää myyntiä.

"Pitkän kumppanuuden ja luottamuksen merkitystä ei voi tarpeeksi korostaa. Kehitymme yhdessä - yhdessä tekemisestä syntyy dialogia ja eteenpäin vievää debattia ja ideoita. Luotan Taitoon niin paljon, että en yhtään epäröi jättää taitolaisia palaveriin asiakkaidemme kanssa keskenään. Taito United on myös yksi tärkeä lenkki meidän round table -verkostossa, joka on tärkeä osa meidän menestystä pienenä yrityksenä."

Risto Pasanen, Toimitusjohtaja

Lisää projektejamme

Katso lisää projekteja

Ota yhteyttä

myynti@taitounited.fi

Selvitetään yhteistyömahdollisuuksia!

 • Tuomas Kaipainen

  Tuomas Kaipainen

  Toimitusjohtaja

  +358 40 501 1553
 • Antti Seppänen

  Antti Seppänen

  Kaupallinen johtaja

  +358 50 529 4558
 • Henri Thor-Touch

  Henri Thor-Touch

  Kehityspäällikkö

  +358 45 652 6846
Taito United logo

Sijainti

Metsänneidonkuja 10

Spektri, Kvartti 2. krs

02130 Espoo

Myynti

 • Taito United LinkedIn tili
 • Taito United Facebook tili
 • Taito United Twitter tili
 • Taito Unitedin Itewiki

Sivulinkit