Siirry sisältöön
Taito United logoTakaisin etusivulle

Tehokkaampaa jätteenkeräystä

Case Enevo | 2020

Ongelma

Enevo Oy on suomalaislähtöinen, globaalisti toimiva yritys, joka on kehittänyt ratkaisun jätteenkeräyksen tehostamiseen. Enevon ratkaisun avulla jätesäiliöiden tilaa voidaan tarkkailla ja lähettää jäteauto tyhjentämään säiliö vasta kun se on täynnä. Oikea-aikainen tyhjennys tuo taloudellisia ja ekologisia säästöjä, kun jäteautot eivät tyhjennä puolityhjiä säiliöitä eivätkä jätesäiliöt pääse pursuamaan yli.

Ratkaisu

Taito United kehitti Enevolle mobiilisovelluksen, jonka avulla jätteentuottaja, esimerkiksi ravintola tai rakennustyömaa, voi itse seurata jätesäiliön täyttöastetta sekä viimeisimmän ja seuraavan säiliön tyhjennyksen ajanhetkeä. Ratkaisu toteutettiin React Nativella ja tehtiin Android- ja iOS-alustoille sopivaksi.

Tulokset

Sovelluksen avulla Enevo haluaa kannustaa yrityksiä ja yhteisöjä kiinnittämään huomiota jätteentuotantoon, kierrättämiseen sekä tuoda enemmän läpinäkyvyyttä niille loppuasiakkaiden edustajille, jotka vastaavat jätehuollosta kohteissa.

Applikaation avulla kohteen jätehuollosta vastaava henkilö voi kätevästi seurata jätepalveluiden toteutumista ja tarvittaessa olla yhteydessä asiakaspalveluun. Tämä säästää aikaa asiakkaalta ja vähentää asiakaspalvelun kuormaa, CTO ja Co-Founder Johan Engström sanoo.

Siirry projektiinEnevo app

"Yllättävintä oli taitolaisten reaktiivisuus. Kun korjaustaulukkoon jotain työsti, niin se saattoi olla saman päivän aikana jo testattavissa ja kokeiltavissa. Kentältä olen kuullut pelkkää hyvää applikaatiosta. Suosittelen mielelläni Taito Unitedia eteenpäin."

Johan Engström, CTO ja Co-Founder

Lisää projektejamme

Katso lisää projekteja

Ota yhteyttä

myynti@taitounited.fi

Selvitetään yhteistyömahdollisuuksia!

 • Tuomas Kaipainen

  Tuomas Kaipainen

  Toimitusjohtaja

  +358 40 501 1553
 • Antti Seppänen

  Antti Seppänen

  Kaupallinen johtaja

  +358 50 529 4558
 • Henri Thor-Touch

  Henri Thor-Touch

  Kehityspäällikkö

  +358 45 652 6846
Taito United logo

Sijainti

Metsänneidonkuja 10

Spektri, Kvartti 2. krs

02130 Espoo

Myynti

 • Taito United LinkedIn tili
 • Taito United Facebook tili
 • Taito United Twitter tili
 • Taito Unitedin Itewiki

Sivulinkit