Siirry sisältöön
Taito United logoTakaisin etusivulle

Tuotekehityksen ja markkinoinnin tukena

Case Aiven | 2022

Tausta

Aiven Oy on suomalainen voimakkaassa kasvussa oleva ohjelmistoyritys, joka tarjoaa julkisilla pilvialustoilla toimivia tietokantapalveluita.

Lisätietoa yrityksestä: https://aiven.io/

Ongelma

Kasvavien teknologiayhtiöiden haaste on löytää tiimiinsä jatkuvasti lisää parhaita osaajia. Laadukas rekrytointi ottaa oman aikansa ja tiimin kasvattaminen voimakkaasti kehittyvässä markkinassa ei aina ole mahdollista yhtä nopeasti kuin kysyntä sallisi.

Ratkaisu

Taito United on auttanut Aivenia nopeuttamaan kehitystä tarjoamalla joustavasti käyttöön kokeneita konsultteja auttamaan tuotekehityksessä sekä markkinoinnin teknisissä tehtävissä. Tuotekehityksen puolella työtehtäviin on kuulunut mm. Typescript-migraatiossa auttamista sekä tilanhallinnan modernisointia.

Tulokset

Yhteistyö on ollut sujuvaa ja molemmat osapuolet ovat olleet tyytyväisiä. Hyvä luottamus osapuolten välillä mahdollistaa joustavan konsulttien käytön juuri silloin, kun siihen on tarvetta. Asiakkaan toimintamalleihin mukautuminen ja suunnitelmallinen tekeminen mahdollistavat valmiiden kokonaisuuksien siirtämisen sujuvasti asiakkaan oman tiimin hallintaan.

"Aivenilla rima ohjelmoijien teknisen kyvykkyyden suhteen on korkealla. Kumppanina Taito United pystyi vastaamaan haasteeseen laajassa TypeScript-migraatioprojektissa ja tarjoamaan tarpeeseemme huippuluokan osaamista. Tämän kokemuksen perusteella voin suositella heitä vastaaviin projekteihin."

Kai Kontio, Engineering Manager

Lisää projektejamme

Katso lisää projekteja

Ota yhteyttä

myynti@taitounited.fi

Selvitetään yhteistyömahdollisuuksia!

 • Tuomas Kaipainen

  Tuomas Kaipainen

  Toimitusjohtaja

  +358 40 501 1553
 • Antti Seppänen

  Antti Seppänen

  Kaupallinen johtaja

  +358 50 529 4558
 • Henri Thor-Touch

  Henri Thor-Touch

  Kehityspäällikkö

  +358 45 652 6846
Taito United logo

Sijainti

Metsänneidonkuja 10

Spektri, Kvartti 2. krs

02130 Espoo

Myynti

 • Taito United LinkedIn tili
 • Taito United Facebook tili
 • Taito United Twitter tili
 • Taito Unitedin Itewiki

Sivulinkit