Siirry sisältöön
Taito United logoTakaisin etusivulle
Picture of a man smiling

Taidokas ja reilu kumppani digihankkeisiin.

Kuvituskuva robotista, joka analysoi dataa pilvessä ja soveltaa sitä älykkäästi

Tulevaisuuden softaa asiakas edellä

Perustimme Taito Unitedin vuonna 2011 auttaaksemme asiakkaitamme kehittymään digitaalisen maailman jatkuvasti liikkuvassa kentässä. Olemme alusta lähtien halunneet olla maanläheinen kumppani, jonka kanssa yhteistyö yksinkertaisesti toimii.

Tiimeissämme yhdistämme taitavimmat nuoret kyvyt parhaaseen kokeneeseen osaamiseen -- uskomme tämän olevan optimaalinen tapa uusien innovatiivisten digipalveluiden luomiseen. Toimintamallimme osallistaa vahvasti myös asiakkaat ja loppukäyttäjät ratkaisujen ideointiin ja suunnitteluun.

Haluamme luoda asiakkaillemme parasta mahdollista softaa ja tarjota työntekijöillemme parhaan mahdollisen työpaikan. Tämä ydintarkoituksemme on kantanut meidät hienoihin onnistumisiin ja johtanut pitkiin kumppanuuksiin sekä pysyviin työsuhteisiin.

"Taito on kyky jonkin asian tekemiseen erityisen hyvin. Meillä Taidolla se asia on tulevaisuuden digitaaliset palvelut."

Tuomas Kaipainen, Toimitusjohtaja

  Taitajat

 • Joanna Mehtälä

  Joanna Mehtälä, Lead Designer

  "Vastaan Taidolla designista: päivitän jatkuvasti työtapojamme palveluiden konseptoinnin ja UX-suunnittelun saralla. Varsinaista design-työtä teen fasilitoimalla työpajoja asiakkaillemme sekä suunnittelemalla ja testaamalla käyttöliittymäprototyyppejä yhdessä kohdekäyttäjien kanssa. Taito-vuosieni aikana olen saanut muovata roolistani vahvasti omannäköiseni kokeilemalla erilaisia design-metodeja, ja ideoitani on kuunneltu ja tuettu joka käänteessä. Tule mukaan huipputiimiin suunnittelemaan tulevaisuuden digimaailmaa!"

 • Jukka Keski-Luopa

  Jukka Keski-Luopa, Teknologiajohtaja

  "Teknologiajohtajana vastaan projekteissa käytettävistä teknisistä käytännöistä, joihin kuuluvat mm. pilviarkkitehtuurit, laadunvarmistus, tietoturva, järjestelmien hallinnointi, DevOps-automaatiot sekä teknologiakohtaiset ohjelmointikäytännöt. Projekteissa toimin myös järjestelmäarkkitehtina sekä tarjoan tukeani ohjelmistokehittäjille haasteellisemmissa toteutusosuuksissa. Taidolla puhalletaan yhteen hiileen ja jatkuvasti yhdessä mietitään miten asioita voisi tehdä paremmin."

 • Henri Thor-Touch

  Henri Thor-Touch, Projektipäällikkö

  "Taidolla projektipäällikkönä olen jatkuvasti ratkomassa mielenkiintoisia haasteita loistavien kollegoiden kanssa. Autan haasteiden ratkaisussa palvelumuotoilun, agile coachaamisen ja vaatimusmäärittelyn voimin. Taidolla jokainen on tiimipelaaja, vaikka joku saattaisi olla tekemässä jotakin projektia yksin. Apua ja tukea saa kysymällä keltä tahansa ja tyhmiä kysymyksiä ei ole olemassa. Meillä avoin, auttavainen ja positiivisuudella täytetty ilmapiiri kantaa kaikista haasteista läpi."

 • Kayla Gordon

  Kayla Gordon, Software Engineer

  "Ohjelmistokehittäjänä työskentely Taito Unitedilla on tarjonnut minulle oppimismahdollisuuksia, joita en olisi voinut muualta saada. Koska opin jatkuvasti uutta ja olen uusimman tekniikan kanssa tekemisissä, työni laatu on parantunut. Taito Unitedilla ihmiset ovat alansa parhaita. Voin aina esittää kysymyksiä ja oppia niistä. Tämän seurauksena olen kasvanut kehittäjänä ja voin paremmin auttaa muita. Työntekijänä meitä kannustetaan kokeilemaan uusia asioita. Et ole sidottu mihinkään tiettyyn rooliin. Taito United on yksi suuri perhe ja suosittelen hakemaan meille töihin."

 • Janne Kario

  Janne Kario, Full-Stack Developer

  "Taidolla on mahdollisuus joustavasti liikkua projektinhallinnan, ohjelmistoarkkitehtuurityön ja määrittelytyön välillä ja aina on mahdollisuus sukeltaa syvään päähän koodaamaan ja ratkomaan teknisiä haasteita. Ohjelmointi tulee aina olemaan se suuri intohimoni ja täällä siihen on mahdollisuus ilman, että ajaudun arkkitehdin tai määrittelijän rooliin. "

Sopisitko joukkoomme?

Vastuu, vapaus, aidosti mielenkiintoiset ja ketterät projektit tämän päivän teknologioilla. Välittävät työkaverit ja rento työilmapiiri. Tätä ja paljon muuta on Taito!

Avoimet työpaikat
Two men listening to another man speak

Projektejamme

Katso lisää projekteja

Ota yhteyttä

myynti@taitounited.fi

Selvitetään yhteistyömahdollisuuksia!

 • Tuomas Kaipainen

  Tuomas Kaipainen

  Toimitusjohtaja

  +358 40 501 1553
 • Antti Seppänen

  Antti Seppänen

  Myyntijohtaja

  +358 50 529 4558
 • Henri Thor-Touch

  Henri Thor-Touch

  Kehityspäällikkö

  +358 45 652 6846
Taito United logo

Sijainti

Metsänneidonkuja 10

Spektri, Kvartti 2. krs

02130 Espoo

Myynti

 • Taito United LinkedIn tili
 • Taito United Facebook tili
 • Taito United Twitter tili
 • Taito Unitedin Itewiki

Sivulinkit