Siirry sisältöön
Taito United logoTakaisin etusivulle

Lisätaitoa myyntiin

1. syyskuuta 2020

Antti Seppänen aloittaa 1.9. myyntijohtajana Taito Unitedilla.

Tuomas Kaipainen
Tuomas Kaipainen

Toimitusjohtaja

Antti Seppänen aloittaa 1.9. myyntijohtajana Taito Unitedilla.

Pitkiä kumppanuuksia korkean asiakas- ja työntekijätyytyväisyyden kautta tavoitteleva toimintamallimme on ollut menestyksekäs ja tuonut meille nopeaa kasvua. Pyrimmekin nyt kasvattamaan tiimiämme monella rintamalla.

Olemme innoissamme, että Antti littyy taidokkaaseen joukkoomme ja pääsemme yhdessä rakentamaan tulevaisuuden digipalveluja. Antti vakuutti meidät asiakaslähtöisyydellään, vahvalla liiketoimintaosaamisellaan ja innostavalla energisyydellään. Antti tulee olemaan merkittävä vahvistus asiakasrajapintaamme.

"Oikean kumppanin valinta digitaalisia palveluita suunniteltaessa ja rakentaessa korostuu merkittävästi, jotta valmis palvelu vastaa sille asetettuja tavoitteita. Oma oppini on ollut, että korkeaa kumppanin osaamispääomaa ei koskaan tule aliarvioida osana onnistunutta kehityshanketta", kommentoi Antti.

"Hienoa aloittaa yhteinen matka Taitolaisten kanssa. Minut vakuutti yrityksen vahva osaaminen, tyytyväiset asiakkaat sekä jatkuva halu kehittyä. Siksi uskon, että Taito United jatkaa kasvuaan asiakkaittensa kanssa myös tulevaisuudessa."

Myynti, liiketoiminnan kehitys, ratkaisumuotoilu

Tuomas Kaipainen
Tuomas Kaipainen

Toimitusjohtaja

Lisää luettavaa

Taito United logo

Sijainti

Metsänneidonkuja 10

Spektri, Kvartti 2. krs

02130 Espoo

Myynti

Antti Seppänen

+358 50 529 4558myynti@taitounited.fi
  • Taito United LinkedIn tili
  • Taito United Facebook tili
  • Taito United Twitter tili
  • Taito Unitedin Itewiki

Sivulinkit