Siirry sisältöön
Takaisin etusivulle

Liity taitotiimiin

Lupaukset työntekijöille

 1. 01. Tulevaisuuden projektit

  Softa-ala määrittelee, miltä tulevaisuuden yhteiskunta näyttää. Me olemme työskennelleet mm. sähköautojen, tekoälysovellusten, rakennusalan turvallisuuden ja suomalaisen kulttuurin edistämisen parissa. Meillä pääset vaikuttamaan monen eri alan tulevaisuuteen sekä muovaamaan uusia teknologioita ja tapoja toimia.

 2. 02. Osaaminen ja oppiminen

  Meillä on parhaat osaajat töissä – oikeasti. Devaajamme tuntevat modernit teknologiat (mm. React, React Native, Node.js) ja alan tuoreimmat käytännöt, ja olemmekin itse rakentaneet Taito CLI -työkalun projektityötä helpottamaan. Taidolla on töissä myös mm. kaksinkertaisia Junction-voittajia. Meillä opit alan huipuilta ja pian opetat alan tulevia huippuja.

 3. 03. Yksilö on merkityksellinen

  Ihmisen kokoisen firman etu on se, että jokaisella työntekijällä on todella merkitystä. Emme unohda sinua viideksi vuodeksi asiakkaalle, vaan pidämme sinusta huolta. Saat valita, missä työskentelet, mihin kellonaikaan ja kuinka paljon – ja pääset työpanoksellasi ja ideoillasi vaikuttamaan koko firman kehitykseen. Jokainen saa olla sellainen kuin on.

 4. 04. United, yhdessä

  Teemme useimmiten töitä omalla toimistollamme, koska meistä on kiva oppia toisiltamme ja pitää työn lomassa hetken hauskaa yhdessä. Meillä on kuukausittainen Gang Beasts -turnaus, varaamme erikoisnäytökset uusien Star Warsien tullessa ulos ja kokeilemme jänniä lajeja, kuten seikkailupuistoissa kiipeilyä ja cartingia. Ehdota seuraavaa aktiviteettia!

Haussa: taidokas devaaja

Etsimme osaavia devaajia tekemään tulevaisuuden teknologiaa ja digitaalisia palveluita. Päätimme olla julkaisematta tässä tarkasti jaoteltuja työpaikkailmoituksia (front-end, backend, full stack ja niin edelleen), koska meillä kenenkään ei tarvitse pysyä erillisessä laatikossaan jos ei niin halua. Meitä kiinnostaa eniten se, mitä olet aiemmin tehnyt ja mitä haluaisit seuraavaksi oppia – onpa kyse sitten mistä tahansa responsiivisen CSS:n hiomisen ja koneoppimisen teorioiden väliltä.

Yllä kerroimmekin lupauksemme työntekijälle. Niiden lisäksi löydät meiltä ne tavalliset: laadukkaat työvälineet makusi mukaan, ergonomiset työpisteet, virvokkeita ja snackseja, lounasedun, työterveydenhuollon, modernin kuntosalin sekä yhden työtunnin viikossa liikuntaan, ja monta muuta. Teekkarit: toimistomme sijaitsee kätevästi Otaniemen vieressä!

Voit lähettää meille työhakemuksen osoitteeseen jobs@taitounited.fi tai täyttää alla olevan pikahakemuksen.

Täytä pikahakemus

Pikahakemus Taidolle

Hakemuksen vaiheet:

1. vaihe: Taidot

QUICK_APPLICATION.PHASE1
Kerro itsestäsi

Yhteystiedot
Iloinen taitohahmo
 • "Olemme onnistuneet kokoamaan hienon porukan taidokkaita digipalveluiden ammattilaisia ja haluamme jatkaa tiimimme kasvattamista monipuolisella osaamisella. Jos koet, että sinulla on meille annettavaa ota yhteyttä ja tule mukaan luomaan tulevaisuuden palveluita parhaassa mahdollisessa ympäristössä."

  Tuomas Kaipainen

  Toimitusjohtaja

 • "Taidolla työskentely on erittäin monipuolista! Firman sisäinen asenne tiedon jakamiseen, itsensä kehittämiseen sekä uusien haasteiden vastaanottamiseen ovat varmistaneet työn mielekkyyden ja huiman kehityksen omissa koodaustaidoissani. Lisäksi minulle on ollut alusta asti erittäin tärkeää, että Taidolla ketään ei lokeroida tiettyyn tehtävään, vaan on mahdollista opetella täysin uusia taitoja ja hyödyntää niitä projekteissa."

  Teemu Taskula

  Lead Frontend Developer

Sijainti

Metsänneidonkuja 10

Spektri, Kvartti 2. krs

02130 Espoo

Myynti

Tuomas Kaipainen

+358 40 501 1553myynti@taitounited.fi
 • Taito United Facebook tili
 • Taito United LinkedIn tili
 • Taito United Twitter tili

Sivulinkit