Siirry sisältöön
Taito United logoTakaisin etusivulle

Tehokkaampaa lääkejakelua

Case Axitare | 2020

Ongelma

Axitare on kehittänyt helppokäyttöisen ja etäohjattavan lääkeautomaatin kotihoitoon. Vaikka itse laite on loistava, heiltä puuttui kumppani laitteeseen liittyvän pilvijärjestelmän kehittämiseen ja ylläpitoon. Lääkehoidon järjestelmässä tietoturva- sekä luotettavuusvaatimukset ovat korkeat, minkä takia etsinnässä oli luotettava ja pitkäaikainen yhteistyökumppani.

Ratkaisu

Yhteistyö aloitettiin tärkeitä parannuksia ja korjauksia tekemällä, joiden tekemistä ollaan jatkettu matkan varrella. Iso kehitysaskel oli, kun Taito United siirsi koko järjestelmän Nebulan palveluympäristöstä Googlen ympäristöön. Sen jälkeen on kehitetty sekä uusia ominaisuuksia pilvijärjestelmiin että parannettu asiakasystävällisyyttä kotihoitoon.

Yksi konkreettinen esimerkki uusista parannuksista on kevyt ja helppokäyttöinen mobiiliversio lääkeautomaatin hallintapaneelista, jonka avulla hoitajat voivat nopeammin ja helpommin täyttää lääkeautomaatteihin uusia lääkeannoksia sekä katsella potilaiden tietoja.

Tulokset

Taidon tekemien parannusten avulla järjestelmä on täyttänyt paremmin kotihoidon tiukat laatu-, luotettavuus- ja tietoturvavaatimukset, minkä ansiosta Axitare on onnistunut saamaan uusia isoja sopimuksia. Hoitajien mobiiliversio tulee myöskin nopeuttamaan hoitajien työtä merkittävästi.

Axitare on ollut tyytyväinen kumppanuuteen tähän mennessä, ja suunnitelmissa onkin jatkaa yhteistyötä tulevaisuudessakin.

"Heti ensimmäisessä tapaamisessa vaikutuksen teki Taidon asenne asiakasta kohtaan sekä ymmärrys asiakkaan tarpeesta ja ongelmasta. Alusta asti meille tärkeitä asioita ovat olleet työn nopeus, laatu ja tuottavuus, se että rahalle saa vastinetta. Taito on tehnyt hyvää ja laadukasta työtä luotettavasti, ja positiivisen kokemuksen pohjalta olemme jatkaneet yhteistyötä. Meillä on myös paljon kehittämistarpeita lähivuosina, ja mielellään jatkamme niiden parissa Taidon kanssa."

Jukka Penttinen, CEO & Founder

Lisää projektejamme

Katso lisää projekteja

Ota yhteyttä

myynti@taitounited.fi

Selvitetään yhteistyömahdollisuuksia!

 • Tuomas Kaipainen

  Tuomas Kaipainen

  Toimitusjohtaja

  +358 40 501 1553
 • Antti Seppänen

  Antti Seppänen

  Kaupallinen johtaja

  +358 50 529 4558
 • Henri Thor-Touch

  Henri Thor-Touch

  Kehityspäällikkö

  +358 45 652 6846
Taito United logo

Sijainti

Metsänneidonkuja 10

Spektri, Kvartti 2. krs

02130 Espoo

Myynti

 • Taito United LinkedIn tili
 • Taito United Facebook tili
 • Taito United Twitter tili
 • Taito Unitedin Itewiki

Sivulinkit