Siirry sisältöön
Takaisin etusivulle

Applikaatio tähän päivään

Case AirPay | 2022

Ongelma

AirPayn tavoite on tehdä yritysten kulukäsittelystä mahdollisimman helppoa, ja keino tähän on AirPay Visa. Luottokortilla maksettaessa sovellus kertoo heti, mitä maksajan täytyy tehdä; siirtyykö kuitti suoraan kirjanpitoon vai täytyykö kuitista napata kuva. Kuvan ja selitteen voi lisätä helposti ja nopeasti sovelluksen kautta.

AirPay-sovellus on kehitetty muutama vuosi sitten, ja teknologian mennessä vauhdilla eteenpäin applikaatio kaipasi päivitystä. Tunnistettuja bugeja täytyi korjata sekä yleisesti katsoa, miten toiminnallisuuksia voidaan parantaa. Lisäksi sovelluksen ulkoasulle haluttiin tehdä päivitys, jotta asiakkaiden käyttökokemus paranisi entisestään.

Ratkaisu

Taito United päivitti applikaation vastaamaan tämän päivän vaatimuksia ja parhaita käytäntöjä. Applikaation riippuvuuksia päivitettiin, koodikannan tyyli nykyaikaistettiin ja toiminnallisuuskokonaisuuksia jäsenneltiin. Muun muassa ongelmakohtia käyttäjän kirjautumiseen, sovelluksen datan päivittämiseen ja sovelluksen tilan alustamiseen liittyen korjattiin.

Lisäksi sovelluksen käyttöliittymä kehitettiin intuitiivisemmaksi, nopeammaksi sekä näyttävämmäksi. Helppoutta lisääviä ominaisuuksia kehitettiin eteenpäin, ja nyt sovellus osaa esimerkiksi lounaskulua lisättäessä suositella ihmisiä henkilön aikaisempien valintojen pohjalta.

Tulokset

Koodikannan selkeytys helpottaa jatkossa uusien kehittäjien perehdytystä sekä sovelluksen ylläpidettävyyttä. Käyttöliittymämuutokset parantavat applikaation käyttökokemusta, mikä on AirPayn tilanteessa elintärkeää. AirPay Visa ei ole vain perinteinen muovinen maksukortti, vaan nykyaikainen digitaalinen ratkaisu kulujen hallintaan. Mobiiliapplikaatio ja sen käytettävyys onkin pääosassa asiakaskokemuksessa ja asiakkaan koko brändituntemuksessa.

"Taidon kanssa saimme nopeasti ja erittäin sujuvassa yhteistyössä toteutettua päivitetyn version sovelluksestamme. Taito vakuutti alusta asti loistavalla palvelukulttuurilla, hyvällä tekemisen meiningillä sekä erinomaisella teknisellä osaamisella. Me haluamme ylittää asiakkaamme odotukset joka hetki, mikä vaatii jatkuvaa kehitystä, ja tätä jatkamme mielellämme Taidon kanssa tulevaisuudessakin."

Niko Sinervä, Toimitusjohtaja

Ota yhteyttä

Selvitetään yhteistyömahdollisuuksia!

 • Tuomas Kaipainen

  Toimitusjohtaja

  +358405011553
 • Antti Seppänen

  Myyntijohtaja

  +358505294558
 • Henri Thor-Touch

  Kehityspäällikkö

  +358456526846
myynti@taitounited.fi

Lisää projektejamme

 • Sisäilman laadun mittaamisen ratkaisu

 • Jätelogistiikan hiilijalanjälki näkyväksi

 • Palvelumuotoilulla kestävämpää matkailua

Lue lisää projekteistamme

Sijainti

Metsänneidonkuja 10

Spektri, Kvartti 2. krs

02130 Espoo

Myynti

 • Taito United Facebook tili
 • Taito United LinkedIn tili
 • Taito United Twitter tili

Sivulinkit