Siirry sisältöön
Taito United logoTakaisin etusivulle

Project Manager

Taito United suunnittelee ja toteuttaa asiakkailleen tulevaisuuden digipalveluja uuden liiketoiminnan mahdollistajaksi ja nykyisen tukemiseksi. Tiimiimme kuuluu 40 ohjelmistoalan taitajaa kattaen kaikki ketterän ja käyttäjälähtöisen tuotekehityksen osa-alueet. Keskitymme erityisesti räätälöityihin web-, mobiili- ja pilviratkaisuihin. Haluamme palavasti toteuttaa asiakkaillemme optimaalisia, laadukkaita ja liiketoimintaa vahvasti kehittäviä tuotteita huomioiden kustannustehokkuuden ja samalla rakentaa itsellemme parasta mahdollista työpaikkaa

Haemme nyt projektipäällikköä vetämään asiakasprojektejamme. Rakennamme räätälöityjä ohjelmistoratkaisuja projekti- ja palvelumuotoisesti omalla kotimaisella tiimillämme. Käyttäjälähtöisten suunnittelumenetelmien avulla muodostamme asiakkaan palveluideasta konseptin, prototyypin ja lopulta valmiin tuotteen. Vastuullasi on johtaa projektia tuloksellisesti, suunnitella yhdessä asiakkaan kanssa tuotteen ominaisuuksia, tukea ja valmentaa itseohjautuvia tiimejämme sekä neuvotella asiakkaan kanssa budjettitarpeesta ja projektin skoopista.

Sinulla on kokemusta räätälöityjen ohjelmistojen kehitysprojekteista, tunnet ketterät ohjelmistoprosessit ja ymmärrät mitä modernin kehitystiimin valmentava johtaminen tarkoittaa. Olet mielelläsi mukana käytännön tekemisessä ja viihdyt asiakasrajapinnassa. Neuvottelutilanteessa haet mielelläsi ratkaisuja, joissa molemmat voittavat. Pystyt pitämään useampaa palloa ilmassa yhtä aikaa ja edistämään asioita säilyttäen samalla tiimin työrauhan. Ymmärrät asiakkaan näkökulman ja tarpeet ja pystyt sparraamaan asiakasta liiketoiminnassaan.

Tukenasi on käyttämämme prosessit, mallit, menetelmät, templatet ja työkalut ja osallistut myös niiden edelleenkehittämiseen. Työskentelet yhdessä huipputyyppien kanssa, joilta löytyy taitoa, ideoita ja osaamista laadukkaiden ratkaisujen toteutukseen. Joustava tapamme toimia takaa sinulle vapautta ja vastuuta toteuttaa itseäsi ja omaa tapaasi toimia.

Tarjoamme kattavat edut ja palkkauksen kokemuksesi ja taitojesi mukaisesti.

Edut meillä

computer

Modernit työkalut

Meiltä saat uusimmat koneet ja tarvittavat lisälaitteet käyttöösi.

armchair

Työskentele mistä vain

Työskentele siellä, missä olet tehokkaimmillasi.

gym

Tuemme hyvinvointiasi

Mahdollistamme liikkumisen työajalla sekä tarjoamme myös työsuhdepyöräedun.

mortarboard

Opiskelijaystävällinen

Onko opinnot vielä kesken? Ei ongelmaa! Tarjoamme joustavasti osa-aikatöitä vuoden ympäri.

clock

Joustavat työtunnit

Liukuman ansiosta olit sitten aamuvirkku tai yöeläjä, meillä löydät sinulle parhaiten sopivan rytmin.

book

Taitojen kehitys

Meillä voit kehittää itesäsi haluamaasi suuntaan. Kun sinä kehityt, mekin kehitymme.

Hae nyt!

down arrow

Pikahakemus Taidolle

Hakemuksen vaiheet:

2. vaihe Luonne

Kerro itsestäsi

Yhteystiedot
Iloinen taitohahmo
Taito United logo

Sijainti

Metsänneidonkuja 10

Spektri, Kvartti 2. krs

02130 Espoo

Myynti

Antti Seppänen

+358 50 529 4558myynti@taitounited.fi
  • Taito United LinkedIn tili
  • Taito United Facebook tili
  • Taito United Twitter tili
  • Taito Unitedin Itewiki

Sivulinkit