Siirry sisältöön
Taito United logoTakaisin etusivulle

Project Manager

Taito United suunnittelee ja toteuttaa asiakkailleen tulevaisuuden digipalveluja uuden liiketoiminnan mahdollistajaksi ja nykyisen tukemiseksi. Tiimiimme kuuluu 40 ohjelmistoalan taitajaa kattaen kaikki ketterän ja käyttäjälähtöisen tuotekehityksen osa-alueet. Keskitymme erityisesti räätälöityihin web-, mobiili- ja pilviratkaisuihin. Haluamme palavasti toteuttaa asiakkaillemme optimaalisia, laadukkaita ja liiketoimintaa vahvasti kehittäviä tuotteita huomioiden kustannustehokkuuden ja samalla rakentaa itsellemme parasta mahdollista työpaikkaa.

Haemme nyt projektipäällikköä vetämään asiakasprojektejamme. Rakennamme räätälöityjä ohjelmistoratkaisuja projekti- ja palvelumuotoisesti omalla kotimaisella tiimillämme. Käyttäjälähtöisten suunnittelumenetelmien avulla muodostamme asiakkaan palveluideasta konseptin, prototyypin ja lopulta valmiin tuotteen. Vastuullasi on johtaa projektia tuloksellisesti, suunnitella yhdessä asiakkaan kanssa tuotteen ominaisuuksia, tukea ja valmentaa itseohjautuvia tiimejämme sekä neuvotella asiakkaan kanssa budjettitarpeesta ja projektin skoopista.

Sinulla on kokemusta räätälöityjen ohjelmistojen kehitysprojekteista, tunnet ketterät ohjelmistoprosessit ja ymmärrät mitä modernin kehitystiimin valmentava johtaminen tarkoittaa. Olet mielelläsi mukana käytännön tekemisessä ja viihdyt asiakasrajapinnassa. Neuvottelutilanteessa haet mielelläsi ratkaisuja, joissa molemmat voittavat. Pystyt pitämään useampaa palloa ilmassa yhtä aikaa ja edistämään asioita säilyttäen samalla tiimin työrauhan. Ymmärrät asiakkaan näkökulman ja tarpeet ja pystyt sparraamaan asiakasta liiketoiminnassaan.

Tukenasi on käyttämämme prosessit, mallit, menetelmät, templatet ja työkalut ja osallistut myös niiden edelleenkehittämiseen. Työskentelet yhdessä huipputyyppien kanssa, joilta löytyy taitoa, ideoita ja osaamista laadukkaiden ratkaisujen toteutukseen. Joustava tapamme toimia takaa sinulle vapautta ja vastuuta toteuttaa itseäsi ja omaa tapaasi toimia.

Tarjoamme kattavat edut ja palkkauksen kokemuksesi ja taitojesi mukaisesti.

Perks and benefits

computer

New tech gear

Need tech? Laptops, keyboards, dongles? We have you covered.

armchair

Work anywhere

Perform your best from the office or home.

gym

We support your well-being

We allow you to exercise during working hours and we also offer an employee bike benefit.

mortarboard

Student friendly

Still a university student? No problem! We offer flexible part time jobs with possibilities to work all year or just summers.

clock

Flexible working hours

Whether you are a morning person or night owl, find a schedule that works best for you.

book

Skill development

Learning new skills is a great asset. At Taito United you can further develop your skills. As you grow, so do we.

Apply now!

down arrow

Quick application

Application phases:

2nd phase Character

Tell about yourself

Contact info
Iloinen taitohahmo
Taito United logo

Office

Metsänneidonkuja 10

Spektri, Kvartti 2nd floor

02130 Espoo

Sales

Antti Seppänen

+358 50 529 4558myynti@taitounited.fi

Job application!

jobs@taitounited.fi
  • Taito United LinkedIn tili
  • Taito United Facebook tili
  • Taito United Twitter tili
  • Taito Unitedin Itewiki

Sivulinkit