Siirry sisältöön
Taito United logoTakaisin etusivulle

HR / TA Manager

Etsimme joukkoomme henkilöä, joka vastaa rekrytoinnista, henkilöstöhallinnosta sekä huolehtii työhyvinvoinnista ja kulttuurista. Tehtävä on monipuolinen ja pääset muokkaamaan roolistasi omannäköisesi. Työtehtäviisi kuuluu olennaisesti rekrytointi mm. työpaikkailmoitusten laadinta ja julkaisu, hakemusten käsittely, haastatteluiden sopiminen sekä hakijaviestintä. Henkilöstöhallinnon tehtävät kuuluvat myös vastuualueellesi. Vastaat myös uusien henkilöiden perehdytyksestä, tapahtumien järjestämisestä ja toimiston viihtyvyydestä. Tässä roolissa pääset myös kiinnostuksesi mukaan kehittämään oppilaitosyhteistyötä ja siihen liittyvien toimenpiteiden suunnittelua sekä toteutusta. Kiinnostuksesi mukaan työtehtäviin voi kuulua myös työnantajabrändäyksen parissa työskentely.

Mitä tehtävässä menestyminen edellyttää?

Tässä tehtävässä loistaa henkilö, jolta löytyy hieman aiempaa kokemusta henkilöstöhallinnon tehtävien tai rekrytointien parissa työskentelystä. Nautit työssäsi siitä, että voit olla avuksi muille ja omaat erinomaiset viestintä-, vuorovaikutus- ja ihmissuhdetaidot. Sinun ei tarvitse olla vielä valmis tekijä, vaan meillä asenne ja oma-aloitteinen työskentelyote ratkaisee. Sinulta löytyy sujuvan suomen kielen taidon lisäksi myös englannin kielen osaamista.

Tarjoamme sinulle

Työskentelykulttuurimme on mutkaton, joustava ja reilu. Järjestämme kuukausittain mukavaa yhteistä tekemistä aina seinäkiipeilystä elokuvien katseluun. Saat käyttöösi erinomaiset työvälineet ja kilpailukykyiset työsuhde-edut. Moderni toimistomme aamiaisineen ja välipaloineen tarjoaa hyvät puitteet yhdessä oleilulle sekä rauhalliselle työskentelylle. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittää monipuolisesti osaamistasi henkilöstöasioiden parissa sekä tehdä työtä itsesi näköisesti.

Työskentelemme hybridisti ja toimistomme sijaitsee Pohjois-Tapiolassa Espoossa. Työsuhde on määräaikainen vanhempainvapaasijaisuus ajalle tammikuu 2023 - helmikuu 2024 (päivämäärissä voidaan joustaa).

Edut meillä

computer

Modernit työkalut

Meiltä saat uusimmat koneet ja tarvittavat lisälaitteet käyttöösi.

armchair

Työskentele mistä vain

Työskentele siellä, missä olet tehokkaimmillasi.

gym

Tuemme hyvinvointiasi

Mahdollistamme liikkumisen työajalla sekä tarjoamme myös työsuhdepyöräedun.

mortarboard

Opiskelijaystävällinen

Onko opinnot vielä kesken? Ei ongelmaa! Tarjoamme joustavasti osa-aikatöitä vuoden ympäri.

clock

Joustavat työtunnit

Liukuman ansiosta olit sitten aamuvirkku tai yöeläjä, meillä löydät sinulle parhaiten sopivan rytmin.

book

Taitojen kehitys

Meillä voit kehittää itesäsi haluamaasi suuntaan. Kun sinä kehityt, mekin kehitymme.

Hae nyt!

down arrow

Pikahakemus Taidolle

Hakemuksen vaiheet:

1. vaihe: Taidot

Missä olet hyvä?
Kerro itsestäsi

Yhteystiedot
Iloinen taitohahmo
Taito United logo

Sijainti

Metsänneidonkuja 10

Spektri, Kvartti 2. krs

02130 Espoo

Myynti

Antti Seppänen

+358 50 529 4558myynti@taitounited.fi
  • Taito United LinkedIn tili
  • Taito United Facebook tili
  • Taito United Twitter tili
  • Taito Unitedin Itewiki

Sivulinkit